Home INFO MAGAZIN BISERICI ŞI MĂNĂSTIRI Triunghiul Sacru al Mânăstirilor Rupestre din Argeș: Cetăţuia Negru Vodă, Corbii de...

Triunghiul Sacru al Mânăstirilor Rupestre din Argeș: Cetăţuia Negru Vodă, Corbii de Piatră, Nămăieşti

0

Descoperă cele 3 biserici care alcătuiesc Triunghiul Sacru al Spiritualității Rupestre Românești!

Mănăstirea Cetăţuia Negru Voda este una din mănăstirile care fac parte din Triunghiului Sacru al Spiritualității Rupestre Românești. Numita de altfel Meteora României, datorită asemănării ei cu mănăstirile din Meteora Grecia, este un sanctuar rupestru încărcat de spiritualitate și legende, situat în inima sălbăticiei din comuna Cetățeni, județul Argeș.

Mănăstirea Cetăţuia Negru Voda şi Crucea Dorinţelor face parte din Triunghiului Sacru al Spiritualității Rupestre Românești
Mănăstirea Cetăţuia Negru Voda şi Crucea Dorinţelor
Crucea Dorintelor de la Manastirea Cetatuia Negru Voda

Descoperă povestea și frumusețea Mănăstirii Nămăieşti, una dintre cele mai vechi mănăstiri din Țara Românească fiind situată într-un cadru natural din satul Nămăești, județul Argeș. Un loc de pelerinaj important și un refugiu pentru cei în căutare de liniște și conexiune spirituală.

Mănăstirea Nămăieşti

Mănăstirea Corbii de Piatră din comuna Corbi, Sat Jgheaburi, Judeţul Argeş, este o mănăstire rupestră spectaculoasă, înființată într-un peisaj natural impresionant. Cu biserici săpate în stâncă și o istorie bogată ce se întinde pe mai multe secole, acest loc sacru atrage pelerini și vizitatori dornici să descopere spiritualitatea și frumusețea unică a acestui loc de rugăciune și contemplație.

Mănăstirea Corbii de Piatră

Care mănăstire ţi-a plăcut mai mult?

Aceste mănăstiri rupestre din Triunghiul Sacru al Spiritualității Rupestre Românești, reprezintă locuri de adăpost pentru căutătorii de liniște și conexiune cu divinul, păstrând vie istoria și tradițiile străvechi ale poporului român.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version