Transalpina – Drumul Regelui

0
1058

Transalpina, Romania – O călătorie printre peisaje feerice

Drumul Transalpina, cunoscut și sub numele de “Drumul Regelui”, este una dintre cele mai impresionante și înalte rute de acces din România. Ajungând la cea mai înaltă altitudine la Pasul Urdele, de 2.145 de metri, acest drum oferă o experiență extraordinară celor curajoși care aleg să-l străbată.

Transalpina - foto din Drona
In fundal se vede Statiunea Rânca – foto realizată cu drona din Pasul Urdele

Conectând patru județe:  Gorj, Vâlcea, Sibiu, şi Alba, această șosea străbate Munții Parâng de la sud la nord. Iar pe o lungime de aproximativ 20 de km, în județele Gorj și Vâlcea, te poți bucura de vederi impresionante de la înălțime, unde șoseaua trece aproape de vârfurile precum Dengheru și Păpușa.

Transalpina
Transalpina – Varful Urdele 2.145 metri

Înfruntă Norii și Cuceră Vârfurile: #TransalpinaAdventure

Explorarea Transalpinei este o aventură autentică în mijlocul naturii. Pe lângă frumusețea peisajelor alpine și a serpentinelor pitorești, acest drum oferă oportunități nelimitate pentru cei pasionați de fotografie și aventură.

Transalpina - Drumul Regilor

Aventură pe Două Roți: #MotocicletaPeTransalpina

Motocicliștii găsesc în Transalpina un traseu provocator și plin de adrenalină. Serpentinele și peisajele uluitoare fac din această rută o experiență de neuitat pentru iubitorii pasionaţi.

pasionati-de-motociclete

Cucerirea Vârfului: #UrcarePeMunte

Pentru cățărătorii pasionați, Transalpina poate fi punctul de pornire către ascensiuni montane. Munții Parâng ascund rute diverse, de la cele pentru începători până la cele pentru alpiniști experimentați.

Muntii-Parâng

Destinație de Toamnă: #TransalpinaToamna

Culorile toamnei amplifică frumusețea Transalpinei. Peisajele sunt învăluite în nuanțe calde și spectaculoase, creând un cadru perfect pentru călătorii în această perioadă.

Transalpina, un loc unde te poți relaxa, respira adânc și simte libertatea!

Transalpina, nu este doar un drum, ci o călătorie ce te conectează cu natura în inima României. Descoperă şi tu această minune a naturii. Drumul Regelui te cheamă!

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here