Cum a fost la Târgul de Turism al României 2024

În perioada 15-18 februarie 2024, Romexpo a găzduit Târgul de Turism al României, ediția de primăvară, care a reunit peste 175 de companii, din 10 țări, care au prezentat cele mai atractive pachete turistice pentru anul 2024.

Târgul de Turism al României, editia februarie 2024, Romexpo - Bucureşti
Târgul de Turism al României, editia februarie 2024, Romexpo – Bucureşti

În acest articol, vom povesti despre experiența echipei Romania Info Magazin la Târgul de Turism al României 2024, ce am văzut, ce am aflat și ce ne-a plăcut cel mai mult. Sperăm să vă inspire și să vă ajute să vă planificați următoarea vacanță de vis din recomandările primite.

Ce am văzut şi aflat la Târgul de Turism al României 2024

Din punctul nostru de vedere, o ediţie mai slabă anul acesta faţă de cele din trecut, insă am fost imresionaţi de diversitatea și calitatea ofertelor turistice prezentate. Am văzut standuri cu destinații clasice, precum Turcia, Grecia, Bulgaria, Spania, Italia, dar și destinații exotice, precum Bali, Maldive, Mauritius şi Zanzibar. Nu au lipsit destinațiile inedite, precum Australia, Namibia, Patagonia, Madagascar, Zambia. Ne-au fost prezentate oferte și destinații din țara noastră, care merită descoperite sau redescoperite, precum Dobrogea, Moldova şi Muntenia.

Târgul de Turism al României 2024 a fost și o oportunitate de a afla cele mai noi tendințe și noutăți în domeniul turismului, atât din partea expozanților, cât și din partea organizatorilor și partenerilor. Am aflat și despre proiecte și inițiative interesante, care au ca scop dezvoltarea și diversificarea ofertei turistice din România si nu numai.

Standul Descopera Sulina

Standul Hai la Botosani

Standul Republicii Moldova

Standul Buzaului

Standul Romanian Adventure

Am vrut să aflăm mai multe despre destinațiile exotice și ofertele last-minute care se bucură de popularitate anul acesta, așa că am vizitat standul Cristian Tour și Tui TravelCenter.

Află de la 𝗠𝗮𝗿𝗶𝘂𝘀 𝗕𝗲𝗿𝗰𝗮, manager operațional la 𝗖𝗵𝗿𝗶𝘀𝘁𝗶𝗮𝗻 𝗧𝗼𝘂𝗿, care sunt ofertele din sezonul estival 2024.
VACANŢE VARA 2024 – Stefan Leontin Joos, General Manager Tui TravelCenter

Standul Ammouliani

De 15 ani, prietenii noștri Nikitas Martigakis, Kaiti Tsakni din Insula Ammouliani, participă la Târgul de Turism al României și ne încântă cu ofertele lor variate de cazare și activități în frumoasa lor insulă din Halkidiki. Vă invităm să descoperiți câteva motive pentru a alege Insula Ammouliani ca destinație pentru vacanța dvs. în Grecia. Iată câteva motive în filmul nostru!

Ce ne-a plăcut la Târgul de Turism al României 2024

TTR februarie 2024 a fost o experiență plăcută și utilă pentru noi, ne-a oferit ocazia să vedem să aflăm și să interacționăm cu oameni pasionați de turism. Ne-a plăcut să descoperim destinații noi și să ne inspirăm pentru viitoarele noastre călătorii. 

Dacă nu ați ajuns la acestă ediţie a Târgului de Turism al României, vă recomandăm să nu ratați ediția de toamnă, care va avea loc în perioada 18-21 octombrie 2024, tot la Romexpo. Vă asigurăm că nu veți regreta, pentru că TTR este locul unde se întâlnesc toți cei care iubesc călătoriile și vor să trăiască experiențe memorabile.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here