SpaceX Sateliții Starlink au fost văzuţi si la Ploieşti pe 25 aprilie 2020

0
1482

Am fost plăcut surprinşi să urmărim pe cer traiectoria acestor Sateliţi Starlink la Bărcăneşti Prahova, o comună de lângă Ploieşti, ieri seara, 25 aprilie 2020.

Dacă sunteţi curioşi şi vreţi să-i vedeţi, apar în doua serii, ca un tren spaţial plin de luminiţe, în jurul orei 21:30, cerul trebuie sa fie senin. Acestă traversare se petrece în mai puţin de un minut.

Pentru a capta acest moment, trebuie să vă pregătiţi camera sau aparatul de fotografiat înaite ca acesti Sateliţi Starlink să apară. Datorită vitezei mari de deplasare a acestora, nu o să aveşti timp pentru reglaje de focalizare sau timp de expunere.

Puteţi face o simulare de zbor, aflând ora exactă de traversare a sateliţilor Starlink în locaţia voastră, accesând acest site official:

Dacă sunt beneficii sau nu după lansarea acestor SpaceX Sateliţi Starlink, vom vedea in viitor. Aşteptăm şi părerile voastre în comentarii 🤗❤️.

Dacă v-a plăcut acest articol, nu ezitați sa ne dați un LIKE, SHARE sau SUBSCRIBE canalului nostru, pentru mai multe surprize.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here