Home INFO MAGAZIN BISERICI ŞI MĂNĂSTIRI Schitul Ostrov – Mănăstirea Dintre Ape

Schitul Ostrov – Mănăstirea Dintre Ape

0

Descoperă Schitul Ostrov din Călimăneşti – Insula cu Minuni sau Mănăstirea Dintre Ape

În inima României, unde timpul parcă s-a oprit în loc, se află Schitul Ostrov. Supranumit ‘insula cu minuni’ sau ‘mănăstirea dintre ape’, acest loc sfânt a fost ctitorit între anii 1518 – 1522, fiind creația domnitorului Neagoe. Este un loc de o frumusețe rară, cu o atmosferă liniștitoare și spirituală.

Cea mai veche mănăstire de maici din România
Cea mai veche mănăstire de maici din România

Schitul se află pe drumul dintre Râmnicu Vâlcea și Sibiu, în localitatea Călimăneşti, pe o insulă a râului Olt. Un loc minunat, care merită vizitat de oricine este interesat de istorie, cultură și spiritualitate.

Pereții mănăstirii au fost martori la sute de ani de istorie, povești de credință și spiritualitate. Aici, fiecare piatră sau ramură par să murmure istorii străvechi.

Dacă nu aţi vizitat aceasta mănăstire, alăturaţi-vă nouă în această călătorie spirituală și redescoperiţi frumusețea unică și pacea interioară a lăcaşului. Hramul mănăstirii este: Nașterea Maicii Domnului

Schitul Ostrov, Mănăstirea Dintre Ape

Ați vizitat Schitul Ostrov?

Ce aţi zice de a lăsa un comentariu mai jos și de a împărtăși experiența dvs. cu ceilalți?

Mai multe fotografii si videoclipuri de prezentare cu destinaţii frumoase din România găsiţi pe contul nostru de Youtube: @Nelstill şi pagina de Facebook: Romania Info Magazin.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version