SALATA DE ICRE, REŢETĂ AUTENTICĂ DIN DELTA DUNĂRII

0
387

Mulţi dintre noi, ne-am întrebat de ce salata de icre are un gust foarte bun când ajungem în Delta Dunării, şi de aceea, astăzi ne propunem să vă dezvăluim secretul preparării acestei reţete autentice, şi de ce aceasta este mai gustoasă decât salata de icre de la Carrefour Romania.

In primul rând, icrele trebuie să fie proaspete, iar salata de icre să nu se taie şi să fie pufoasă şi mai ales la final, gustoasă.

INGREDIENTE PENTRU SALATA DE ICRE

  • Icre proaspete ( în cazul nostru, icrele sunt de stiucă )
  • Sare
  • Ulei
  • Ceapă tăiată mărunt. Cantitatea o alegeţi în funcţie de preferinţa dumneavoastră
  • Zeamă de la o jumătate de lămâie
  • Apă minerală

MODUL DE PREPARARE A SALATEI DE ICRE DE STIUCĂ

  • Vom începe prin a amesteca uşor icrele intr-un bol cu o lingură de lemn pentru a nu le oxida.
  • În timp ce le amestecăm, turnăm câte puţin ulei, având grijă sa nu le tăiem.
  • Repetăm aceast lucru până când icrele încep să crească.
  • Adaugăm din când în când o lingură de apă minerală, în timp ce amestecăm icrele cu ulei şi zeama de lămâie. Zeama de lămâie taie din acel gust uleios al icrelor, ajută la legarea lor, si tot odată, le dă gust. Adăugăm şi în funţie de preferinţă.
  • La final se adaugă ceapa si sarea după gust.

Pentru mai multe detalii, urmariţi reţeta video de mai sus.

Dacă v-a plăcut această reţetă, nu uitaţi să ne daţi un LIKE sau să o distribui. De asemenea, vă puteţi abona la canalul nostru de Youtube prin SUBSCRIBE. Apăsaţi clopoţelul pentru a vă anunţa când facem postări noi. Mulţumim!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here