Primul Congres al Partidului Români pentru România – PRR

0
573

Comunicat de presă de la primul Congres al PRR

Pe data de 13 Octombrie 2023 la Bucuresti în sala de conferinte a Hotelului Marshal Garden a avut loc primul Congres al Partidului Români pentru România – PRR.

Prioritar pe ordinea de zi a Congresului a fost alegerea noii conduceri a partidului si a noului presedinte al PRR .

În unanimitate de voturi a fost votat în functia de presedinte dl. General Nicolae N . ROMAN .

De asemeni a fost ales noul Secretar general al partidului PRR si desemnat în persoana dl. Sorin Chirigiu .

Delegaţii la Congres au dezbātut şi adoptat strategia şi tactica de viitor ale partidului, precum şi alte măsuri privitoare la activitatea , promovarea si implementarea unor politici de gândire revoluționară, în contextul geo-politic actual.

Valorile și Obiectivele partidului sunt bazate pe incluziune și renaștere socială, având orientare de centru și doctrinā naționalist creștin democraticā.

PRR isi asumă o politică de centru distributist- suveranistă, care respinge orice formă de extremism, inclusiv formele agresive.

Călin Georgescu candidează independent la Președinția României, sprijinit de PRR

Congresul PRR a încheiat dezbaterile cu o decizie luată în unanimitate de către toți membrii partidului de a susține candidatura domnului Călin Georgescu la președinția țării, chiar dacă acesta nu este membru PRR sau al vreunui alt partid. De asemenea, membrii PRR au votat în unanimitate pentru susținerea lui Călin Georgescu în cursa prezidențială, precum și pentru sprijinirea proiectului național intitulat “Hrană – Apă – Energie,” propus poporului român de către acesta. Propunerea a fost aprobată și s-a constituit ca parte integrantă în Programa partidului la data de 13 octombrie 2023. Aceste decizii au fost anunțate de reprezentanta PRR, Ryana Popescu.

Călin Georgescu – Candidat independent la Presedentia Romaniei

Filmările si fotografiile au fost realizate de Nelstill Video Production

.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here