Parte a grupului Crama La Salina, Pensiunea și Restaurantul Sarea-n Bucate se află vis a vis de Salina Turda și cuprinde o întreagă cultură. Locația promovează turismul viticol, oferind acces gratuit la cramă și vii. Oaspeții se vor odihni și relaxa, își pot potoli foamea și își pot delecta simțurile cu un vin nobil obținut din vița care acoperă dealurile Durgăului.

Camerele pensiunii Sarea-n Bucate sunt mobilate și utilate complet, fiecare conține mini-bar și este dotată cu tehnologie de ultimă generație: Wi-fi, televizor LCD, telefon, control individual al climatizării. Pensiunea de 5 margarete vă pune la dispoziție camere spațioase, perfecte pentru a vă ajuta să vă recăpătați energia și buna dispoziție.

Camera – Pensiune Sarea-n Bucate

Relaxare, liniște, autenticitate, tradiție și legendă. Dacă adăugați la toate acestea un sejur de minin 3 zile de vacanță, atunci sunteți siguri că ați ajuns în Transilvania! Și asta pentru că bucatele gătite în spiritul locului, ospitalitatea specifică ardelenească, dar și confortul oferit de gazde, sunt ingredientele perfecte pentru un sejur de vis.

Cheile Turzii – podgorie vita de vie, Pensiunea Sarea-n Bucate

Pensiunea Sarea-n Bucate, alături de restaurant, crama La Salina și centrul ecvestru salina Equines oferă un pachet complet de servicii pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

Podgorie Sarea-n-Bucate, Turda

Degustările de vin propriu în Crama La Salina asociate cu mâncăruri specifice zonei, plimbările în vie, însoțite de un inginer viticol şi vizitarea Salinei Turda fac deliciul zilelor petrecute în zona Turda-Durgău.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here