Observatorul Astronomic V. Anestin” din Bacău

Observatorul Astronomic „V. Anestin” este un muzeu județean din Bacău, construit între anii 1910 – 1911, având destinația de castel de alimentare cu apă a orașului, este atribuită muzeului în 1981. Construcția are un diamentru de 12 m și o înălțime totală de 25 m, cu patru nivele (parter și trei etaje). Expoziția astronomică de bază este realizată în șase săli (etajele I și II). Sala de spectacole a Planetariului se află la ultimul etaj. Există și o mică sală de 15 mp pentru expoziții temporare, iar la parter o expoziție de carte de specialitate. În 1982 s-a deschis expoziția permanentă “Materia în Univers”, reactualizată în 1992 sub titlul “Universul – de la Pământ la stele”, iar în anul 1984 s-a primit în dotare un proiector de Planetariu. Fiecare sală este consacrată unei subteme, după cum urmează: Sala I: Universul, Sala II: Familii astrale, Sala III: Soarele și Luna, Sala IV: Stelele, Sala V: Evoluție astrală, Sala VI: Astronomia în țara noastră. Expunerea este realizată pe panouri furniruite, de culoare castanie, pe care sunt amplasate texte centrale scurte, fotografii și diapozitive color (50 x 60 cm), elemente grafice, documente astronomice constând din fotografii mari (70 x 100 cm) referitoare la diferite nebuloase și roiuri stelare mai cunoscute, galaxii spirale, eclipse, activități umane pe Lună.

Clădire construită între anii 1910 – 1911, având destinația de castel de alimentare cu apă al orașului. Clădirea, cu diametrul de cca. 12 m și înălțimea totală de aproape 25 m, are 4 niveluri (P+3), la primele trei niveluri existând câte 3 încăperi și o

Observatorul Astronomic Bacău – Tur Virtual 360

Click pe foto pentru a deschide turul virtual 360.

Observatorul Astronomic Bacău – Tur Virtual 360

Tururi Virtuale – Fotografii Panoramice 360

Realizăm tururi virtuale pentru promovarea interactivă în mediul online a locaţiilor turistice, ideal pentru hoteluri, pensiuni, showroom-uri, atât la interior cât şi la exterior. Oferim turistilor, cumpărătorilor, chiriașilor sau vizitatorilor posibilitatea să vadă un spațiu online cu ajutorul fotografiilor panoramice 360 cuprinse în turul virtual, într-un mod care îi face să se simtă ca și cum ar fi într-adevăr acolo, permițându-le să privească în jurul fiecărui detaliu având posibilitatea de a se deplasa virtual 3D în fiecare camera sau punct din tur, folosind computerul, mobilul sau tableta.

Mai multe detalii şi exemple găsiţi aici:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here