Servicii şi Idei de Colaborare

Prin colaborarea cu noi, poți să îți expui brandul sau serviciile în fața unei audiențe largi și interesate, care îți poate deveni potenţial client sau partener. Îți oferim mai multe modalități de promovare, în funcție de nevoile și bugetul tău:

Banner-e

Realizare, editare profesională si expunere banner-e pe site-ul nostru cu termen limitat sau nelimitat.

Filme de prezentare

Realizăm clipuri de prezentare pentru locaţii turistice, hoteluri, pensiuni, restaurante, baruri.

Articole sponsorizate

Postări în Social Media - video detaliat al unui produs: - Include filmarea sau fotografierea, editarea video profesională.

Tururi virtuale 360 multimedia panoramice

Tururile virtuale, pot include şi fotografii panoramice 360 din dronă. In aceste tururi se pot adăuga si galerii foto, precum şi butoane cu informaţiii speciale.

Filmări podcast-uri sau evenimente corporate

Filmările pot fi realizate cu una sau mai multe camere. Dupa postproductie pot fi difuzate în regim LIVE Streaming pe canalele noastre de Social Media.

Website-uri

Îţi realizăm website-ul de prezentare în format Wordpress. Optimizare SEO şi adăugare in Google.

Video reels

Video scurt maxim 1 minut, in format 9:16 pentru platformele Social Media: Youtube, Instagram, TikTok si Facebook.

Conturi Social Media

Realizare – editare conturi Social Media: Youtube, Instagram, TikTok si Facebook

Hai să colaborăm!

Ne dorim să colaborăm cu persoane și organizații care au idei inovatoare, proiecte interesante sau dorința de a-și promova brandul într-un mod creativ și eficient. Dacă te simți atras de această oportunitate, nu ezita să ne contactezi și să ne prezinți ideea ta de colaborare.

Fie că vrei să îţi scriem un articol sau o serie de postări, să înregistrezi un interviu, să filmezi un eveniment, să-ţi promovezi serviciile sau să sponsorizezi conținutul nostru, suntem deschiși la orice propunere care să îmbogățească și să diversifice oferta noastră editorială.

Filme de prezentare social media

Invită-ne în INFOTRIP și îți oferim conținut foto-video

Colaborare win-win

Suntem pasionați de turism și de descoperirea de locuri noi și fascinante. De aceea, suntem deschiși la colaborări de tip barter infotrip cu agențiile de turism care organizează astfel de experiențe. Dacă ești o agenție de turism și vrei să ne inviți să participăm la un infotrip, fie în țară, fie în străinătate, te rugăm să ne contactezi și să ne prezinți oferta ta.

Ce oferim?

În schimbul participării noastre la infotrip (maxim 2 persoane), îți oferim conținut foto și video de calitate pentru social media, pe care îl poți folosi pentru a-ți promova serviciile și destinațiile. Astfel, putem să stabilim o colaborare avantajoasă pentru ambele părți, bazată pe schimbul de valoare și pe pasiunea comună pentru turism.

Notă:

Suntem mereu deschiși la noi idei și propuneri de colaborare, care să contribuie la informarea și promovarea României si nu numai.

Dacă ai o idee de colaborare care nu se încadrează în cele prezentate mai sus, nu ezita să ne contactezi și să ne spui despre ea. Vom analiza cu atenție fiecare solicitare și îţi vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.