Daca ajungi în Sulina nu rata o vizită la Expoziția Sulina Veche

Expoziția Sulina Veche este o atracţie turistică fascinantă în oraşul Sulina, care merită vizitată. Aceasta oferă o prezentare extraordinară a istoriei locale, realizată de proprietarul acesteia, domnul Gheorghe Comârzan.

Expozitia Sulina Veche
Expozitia Sulina Veche

Expoziția se află pe strada CA Rosetti, numărul 5 și cuprinde o varietate de obiecte istorice, fotografii, hărți și alte artefacte care ilustrează istoria regiunii. Vizitatorii pot învăța despre activitățile economice ale orașului Sulina, care este situat la vărsarea Dunării în Marea Neagră, precum și despre istoria localității și a monumentelor sale.

Obiecte ce apartin expozitiei
Obiecte ce apartin expozitiei

O vizită la această expoziţie oferă o oportunitate unică de a explora istoria și cultura locală, iar proprietarul expozitiei, domnul Gheorghe Comârzan, este un ghid excelent și pasionat, care poate răspunde la întrebările vizitatorilor și poate oferi informații detaliate despre istoria orașului.

În concluzie, dacă sunteți pasionați de istorie și căutați un obiectiv turistic fascinant în Sulina, nu ratați Expoziția Sulina Veche, care oferă o prezentare extraordinară a istoriei locale, făcută chiar de proprietarul acesteia, domnul Gheorghe Comârzan.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here