Protecția copyright pe site-ul Romania Info Magazin

Drepturile de copyright asupra materialelor noastre

Site-ul www.romaniainfomagazin.ro este un site de informare și divertisment, care oferă cititorilor săi articole, fotografii și clipuri video de calitate, realizate de echipa noastră de profesioniști. Toate aceste materiale sunt produse de firma Nelstill Video Production, care deține drepturile de copyright asupra lor. Drepturile de autor sunt recunoscute și protejate de legea română și de convențiile internaționale la care România este parte.

Ce înseamnă asta?

Înseamnă că nimeni nu are voie să reproducă ( să copieze ),  să afișeze, să modifice sau să utilizeze în alte scopuri materialele noastre, fără acordul scris al firmei Nelstill Video Production.

ATENŢIE! Dacă vrei să folosești un material de pe site-ul nostru, trebuie să ne contactezi și să obții permisiunea noastră. În caz contrar, vom face toate demersurile necesare de “Take Down” şi tragere la răspundere în fața legii.

Noi ne respectăm cititorii și ne dorim să le oferim conținut original și de calitate. De aceea, ne așteptăm ca și ei să ne respecte munca și să nu o copieze fără drept. De asemenea, dacă observi că cineva a încălcat drepturile noastre de autor, te rugăm să ne anunți imediat, pentru a lua măsurile legale necesare.

Mulţumim pentru înţelegere! ❤️