Capul lui Decebal, Cazanele Dunării

0
672
Capul lui Decebal – Cazanele Dunării

Am promis că ne întoarcem să vizităm Capul lui Decebal, aşa că te invit intr-o vacanţă cu destinaţia: Cazanele Dunării din judeţul Mehedinţi.  Vom vedea peisaje de vis şi vom întâlni oameni frumoşi, care îşi iubesc locurile, tradiţiile şi fac totul pentru oaspeţii turişti. In călătoria de astăzi, gazdele noastre sunt operatorii de turism din Asociaţia Băile Herculane şi Asociaţia Dunărea la Cazane.   Să pornim la drum!

Cazanele Dunăriiprezentare video

Cazanele Dunării sunt o bucată din defileul Dunării şi au o lungime de aproape 9 de km. Drumul fluviului, printre pereţii stâncoşi ai munţilor, este foarte spectaculos. Dacă pe anumite porţiuni, Dunărea isi croieşte liniştită traseul, în unele locuri se îngustează până la puţin peste 200m.

Cazanele Dunării – foto din dronă
Capul-lui-Decebal-Cazanele-Dunarii
Capul lui Decebal văzut de pe malul sârbesc al Cazanelor Dunării

Călătoreşte cu mine” este un proiect realizat pentru Romania Info Magazin, în cele mai frumoase locuri din România. Spectacolul naturii te va impresiona şi sigur vei alege una din destinaţiile prezentate.

Chipul-lui-Decebal-Cazanele-Dunarii
Chipul-lui-Decebal-Cazanele-Dunarii

Până data viitoare, rămas bun, aştept să ne revedem în alte locuri, la fel de frumoase.

Cazane-Dubova

Nu uita să ne dai un LIKE sau să DISTRIBUI acest post dacă ţi-a plăcut, de asemena, te poţi ABONA la canalul nostru de youtube pentru noutăţi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here